Logo Waarde van het Land

Offline Opladen

Persoonlijk Leiderschap in de voedseltransitie

website-waarden-van-het-land

Aan de slag met elkaar.

Werken aan een duurzame wereld is een gezamenlijke zoektocht. Met deze seizoenskaart bieden we jou als professional een ticket om offline op te laden en te herijken. Deze transitietijd geeft nieuwe kansen en brengt ook nieuwe dilemma’s met zich mee. Het kan een wake up call zijn om te herijken of je huidige manier van werken en leven nog goed past bij wat je werkelijk wilt en wilt bereiken. Onze ervaring is dat wanneer je uitdagingen en dilemma’s deelt er altijd een oplossing ontstaat. Door het samen te doen.

beeldmerk-wvhl-wit-500

De seizoenskaart Offline Opladen geeft je toegang tot

Een ODC Ontwikkelassessment en coachgesprek met een doorwinterde coach waarin je ontwikkelvraag en -potentie centraal staat

Ieder seizoen een inspirerende middag en avond met een kleine groep collega professionals waarin je met bijzondere werkvormen werkt aan je persoonlijk leiderschap en impact.

wvhl-border-2-scaled

Voor wie?

Voor de professional in de voedselketen.

Duur

De seizoenskaart Offline Opladen bestaat uit 4 live bijeenkomsten. Deze starten om 13.00u en eindigen omstreeks 21.00u. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 5 juli 2021
  • 4 oktober 2021
  • 10 januari 2022
  • 16 mei 2022


Prijs

Omdat de seizoenskaart onderdeel is van de speelruimte die we dit jaar als Waarde van het Land willen benutten om nieuwe aanpakken uit te proberen, geven we je de scherpe prijs van € 1990,- en ontvangen we graag je feedback op onze out of the box aanpak.

wvhl-border-2-scaled

Schrijf je in voor Offline Opladen

Stuur een mailtje naar info@waardevanhetland.nl of stuur een appje

Doe je mee?