Abdijdialogen: Even stilstaan om weer vooruit te kunnen

Maartje Smit
13 sep 2023

Meld je aan voor drie bijeenkomsten waarin je met gelijkgestemden onder professionele begeleiding in gesprek gaat. Je kunt hier bespreken hoe jij denkt over de toekomst van je bedrijf, je zorgen delen en nieuwe inzichten opdoen.

20 september 2023 van 14.00 – 20.00 uur (inclusief maaltijd)
Waar sta ik in alle veranderingen en wat doet het met mij als mens en ondernemer?

25 oktober 2023 van 14:00 – 20:00 uur (inclusief maaltijd)
Durf ik nog te dromen over de toekomst van mijn bedrijf? Op welk perspectief hoop ik?

15 november 2023 van 14.00 – 20.00 uur (inclusief maaltijd)
Maatschappelijke verwachtingen: Wat doen deze verwachtingen met mij als mens en als ondernemer? Als ik vanuit een helicopterview naar de situatie kijk wat zie ik dan als het gaat om mijn bedrijf en het perspectief ervan?

Investering
Dankzij sponsoring hebben we de prijs voor deelname aan de abdijdialogen (inclusief maaltijd) laag kunnen houden. Voor deelname aan de abdijdialogen betaal je 250 euro per persoon. Per stel betaal je 350 euro

Waarom deze abdijdialogen?
Ongeveer 100 jaar geleden werkten de paters in Berne al aan de verbetering van het leven van de boeren. Sindsdien staan namen als Pater van den Elsen, de oprichter van NCM (de voorganger van ZLTO) voor een zelfbepaald boerenleven, de bereidheid elkaar te ondersteunen en tegelijkertijd de gemeenschap te dienen. Dat is in de afgelopen tijden van economische ontwikkeling waarin productiviteit, kostprijsverlaging, schaalvergroting en winstmaximalisatie de boventoon voerden uit het oog geraakt. Het is tijd om de mens achter de ondernemer weer centraal te stellen.

Praktische informatie:
– Data: 20 september, 25 oktober en 15 november 2023
– Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk-Dinther
– Kosten: dankzij sponsoring hebben we de prijs voor deelname aan de abdijdialogen (inclusief maaltijd) laag kunnen houden. Voor deelname aan de abdijdialogen betaal je 250 euro per persoon. Per stel betaal je 350 euro.
– Aanmelden: kan via webmaster@abdijvanberne.nl – na aanmelding ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging

Onlive masterclass

Online Masterclass

Food for Thought

We zijn het probleem én de oplossing

Zin om inspiratie op te doen én je ervaringen en dilemma's te delen? Dit jaar starten we met online masterclasses waarin je andere gedreven professionals ontmoet die werk willen maken van een duurzame samenleving.